You are here Inbraak
vrijdag 22 september 2023
Merken

Aangifte alarm

Minimaliseren
Intro
Sinds 1993 is Lijn-Applications actief in de beveiligingssector en staat ondertussen sinds het begin garant voor een persoonlijke en efficiënte aanpak.
 
U wenst een inbraak of brandbeveiliging voor uw woning of uw bedrijf, of een uitgebreid bewakingsysteem, wij bieden u de perfecte oplossing aan. Lijn-Applications plaatst niet alleenalarmsystemen, maar stelt u ook camerabewakingsystemen, toegangscontrole, parlefonie, kluizen, videoparlefonie en automatisatie voor.
 
Door onze persoonlijke inzet, onze technische uitrusting en onze jarenlange ervaring is Lijn-Applications in staat elke installatie en project tot een goed einde te brengen. Al heel wat bedrijven, openbare instellingen en particulieren stelden hun vertrouwen in onze firma omdat al onze installatiesniet alleen met grote zorg en vakkennis worden uitgevoerd, maar omdat we dit ook nog alle dagen opnieuw bewijzen.
 
Lijn-Applications staat in voor Uw veiligheid over de ganse lijn. Na een grondige studie van de opdracht zetten wij een ideaal voorstel op papier, aangepast aan uw noden en budget.
Onze vakmensen zorgen vervolgens voor levering, installatie, dienst na service en onderhoud van uw beveiligingsysteem.
 
En natuurlijk staan wij 24u op 24u, 7 dagen op 7 ter uwer beschikking voor technische interventies, dringende vragen, enz… want Uw veiligheid is onze grootste zorg.
 
Dag Wim
  
Copyright 2009 by DotNetNuke Corporation PrivacybeleidGebruiksovereenkomst Xhtml 1.0 CSS 2.0